Detektivska Agencija Beograd

24 GODINE SA VAMA

Prva Srpska Licencirana Detektivska Agencija

Poligrafski Centar

Detektor laži. Poligrafsko testiranje u kompaniji / porodici.

Poligrafsko ispitivanje

Blagovremeno otkrivanje pravih činjenica u vezi sa mogućim ugrožavanjima ili nastalim štetama, jeste temelj za sprečavanje korporativnih krađa, prevara, mita, sukoba interesa, iznude, pronevere.

Da bi Vam pomogli da što pre otklonite sumnje i dodjete do pune istine, eksperti detektivske agencije PROTECTA organizovaće poligrafsko testiranje (ispitivanje) lica koja su na bilo koji način umešani u dogadjaje koji Vama ili Vašoj kompaniji nanose ili mogu naneti štetu. Ovo ispitivanje obavljaju licencirani poligrafski ispitivači sa višegodišnjim iskustvom u radu u organima ministarstva unutrašnjih poslova.

detektivska agencija privatni detektiv

Kako radi poligraf?

Inače, poligraf je sofisticirani, kompleksni uređaj koji je u mogućnosti da istovremeno registruje i beleži više fizioloških reakcija koje nastaju prilikom ispitivanja.

Pitanja su posebno sastavljena od strane piligrafskog ispitivača i ako ispitivano lice pokuša da sakrije istinu i ne pruži tačan odgovor na odredjena pitanja, registruju se reakcije perifernog nervnog sistema koje nije moguće kontrolisati (promene disanja, krvnog pritiska, ubrzanje pulsa, pojačano znojenje…).

Analizu dobijenih zapisa vrši naš ekspertski tim i korisniku usluga se dostavlja pismeni izveštaj o rezultatima poligrafskog testiranja.

Zoran Luković, Msc - Licencirani poligrafski ispitivač

Poligraf u kompaniji, porodici

Primenu ove metode posebno preporučujemo u slučajevima provere kandidata za zapošljavanje na osetljivim i odgovornim radnim pozicijama, kada se radi o sumnjama da je neka osoba umešana u unutrašnje krađe ili prevare, ako postoji sumnja da se zaposleni bavi nedozvoljenim aktivnostima koje mogu naneti štetu kompaniji u kojoj je zaposlen i sl.

Kad se radi o porodičnim problemima, u nekim situacijama je poligrafsko testiranje izuzetno pogodno rešenje, naročito u slučajevima rasvetljavanja kućnih krađa i sl. pa čak u posebnim slučajevima sumnje u vernost bračnog partnera.

Naši poligrafisti u medijima

činjenice, zablude, istina o poligrafu

Privatni detektiv, detektivska agencija Beograd

KONSULTACIJE SE ZAKAZUJU
© PROTECTA Detektivska Agencija Beograd
11070 Novi Beograd, Vojvođanska 12