Detektivska Agencija Beograd

24 GODINE SA VAMA

Prva Srpska Licencirana Detektivska Agencija

Pozovi Agenciju

O Nama

Detektivska Agencija Protecta Beograd

Detektivska agencija PROTECTA je osnovana 2001. godine. Osnivač i vlasnik agencije je prof. dr Dragan Trivan, diplomirani kriminalista i prvi srpski licencirani detektiv. Dragan Trivan poseduje veliko iskustvo u državnom i privatnom bezbednosnom sektoru a i autor je mnoštva radova, priručnika i udžbenika u oblastima detektivska delatnost i korporativna bezbednost. Učestvovao je u izradi nekoliko zakona i standarda u domenu bezbednosti.

PROTECTA je prva i jedina srpska detektivska agencija koja je ispunila zahteve standarda SRPSA.L2.002:2008 za oblast:detektivske usluge privatnog detektiva. Kao prva detektivska agencija na ovim prostorima koja je standardizovala svoje poslovanje 2012. Dobili smo značajnu nagradu „Kapetan Miša Anastasijević“ za standarde i kvalitet u oblasti bezbednosti.

Kada je 2013. godine donet prvi Zakon o detektivskoj delatnosti u Republici Srbiji detektivska agencija PROTECTA je prva srpska agencija koja je ispunila sve potrebne uslove i dobila prvu licencu za obavljanje detektivske delatnosti.

Posedujemo veliko iskustvo u svim oblastima detektivske delatnosti, kako u zemlji tako i u čitavom regionu. Samostalno pokrivamo teritoriju Srbije sa AP Kosovo, Bosne i Hercegovine, Crne gore, Severne Makednonije i Rumunije dok u svim ostalim zemljama sveta imamo partnerske istražiteljske agencije.

U svom timu, pored iskusnih operativaca, imamo i stručnjake za poligrafsko testiranje, forenzičare, psihologe i advokate. Zaposleni detektivi u detektivskoj agenciji PROTECTA imaju prethodno višegodišnje radno iskustvo u policiji ili drugim bezbednosnim službama Republike Srbije. To je garancija da ne postoji situacija sa kojom se oni u svojoj stručnoj karijeri već nisu susretali, niti problem koji nisu na neki način uspešno rešili.

detektivska agencija privatni detektiv

Tokom rada u detektivskoj agenciji, svi privatni detektivi prolaze specijalističku obuku, pre svega u oblastima privatnih istraga usmerenih ka fizičkim licima i porodici, ali i korporativne i privatne bezbednosti, tako da su kvalifikovani da pruže najviši nivo profesionalne usluge privatnog detektiva svim našim klijentima, poštujući visoke etičke i moralne principe.

Detektivska agencija PROTECTA, jedan tim za sigurnost Vašeg poslovanja i Vaše porodice

Privatni detektiv, detektivska agencija Beograd

KONSULTACIJE SE ZAKAZUJU
© PROTECTA Detektivska Agencija Beograd
11070 Novi Beograd, Vojvođanska 12